Springform ikea

HEMMABAK Springform, grå, 27 cm – IKEA

HEMMABAK Springform, grå – IKEA

I IKEA har vi et stort udvalg af bageforme. Vi har brød-, muffin- og tærteforme samt forme til større kager – og forme i forskellige materialer.

HEMMABAK Springform, grå. Sørg for, at det er sjovt og nemt, næste gang du skal bage. Denne springform er en alsidig køkkenassistent, der giver dig succes med alt fra cheesecake og tærte til deep-pan pizza.

STRANDFLY Springform, mørkegrå, 22 cm – IKEA

HEMMABAK Springform, grå. Se till att det blir roligt och bekymmersfritt nästa gång du bakar. Den här springformen är en flexibel köksassistent som hjälper …

STRANDFLY Springform, mørkegrå, 22 cm Sørg for, at det er sjovt og nemt, næste gang du skal bage. Denne springform er en alsidig køkkenassistent, der giver dig succes med alt fra cheesecake og tærte til deep-pan pizza. Springformen er perfekt til cheesecake, mousse, tærte, sandkager og pizza.

En springform til retter, der får munden til at løbe i vand

En springform til retter, der får munden til at løbe i vand – IKEA

Uanset om det er en simpel ret eller et måltid, der er en Michelin-stjerne værdigt, er den bedste mad altid hjemmelavet, især når den bliver krydret med kærlighed. Så find dine ingredienser frem, og prøv forskellige opskrifter med HEMMABAK springformen. Den er ideel til cheesecake, mousse, tærte, sandkage og pizza, da den holder på det hele. Non-stick belægningen gør bagværket nemt at løsne uden at skulle smøre springformen. Den er designet med aftagelige sider med fjederlås, og den holder maden perfekt rund og giver dig mulighed for at fjerne den fra formen uden besvær. Da HEMMABAK springformen er fremstillet af galvaniseret stål, bevarer den en ensartet kvalitet, uanset hvor mange gange du bruger den og til hvad.Husk at gøre dit udstyr til madlavning komplet med RINNIG grydelapper. Og så er du klar til at gå i gang med at bage.

Bageforme til brød og kager af god kvalitet til lave priser – IKEA

Bageforme til brød og kager af god kvalitet til lave priser – IKEA

I IKEA har vi et stort udvalg af bageforme. Vi har brød-, muffin- og tærteforme samt forme til større kager – og forme i forskellige materialer. Se udvalget.

HEMMABAK Springform pan, grey, 27 cm – IKEA

HEMMABAK grey, Springform pan – IKEA

HEMMABAK grey, Springform pan. Make sure your next baking session is fun and hassle-free. This springform is a versatile kitchen assistant that helps you succeed with everything from cheesecake and quiche to deep-pan pizza.

Bageudstyr – Bredt udvalg af bagetilbehør til hjemmet – IKEA

Bageudstyr – Bredt udvalg af bagetilbehør til hjemmet – IKEA

Bag med det rigtige bageudstyr – Fra forme til udstikkere, skabeloner og røreskåle. Find alt det bagetilbehør som du har brug for til bagning af brød og kager.

HEMMABAK Springform pan, gray, 10 ¾” – IKEA

HEMMABAK Springform pan, gray, 10 ¾” Make sure your next baking session is fun and hassle-free. This springform is a versatile kitchen assistant that helps you succeed with everything from cheesecake and quiche to deep-pan pizza.

HEMMABAK Springform, grå – IKEA

HEMMABAK Springform, grå. Se till att det blir roligt och bekymmersfritt nästa gång du bakar. Den här springformen är en flexibel köksassistent som hjälper dig att lyckas med allt från cheesecake och paj till tjockbottnad pizza.

HEMMABAK Springform pan, grey, 27 cm – IKEA

HEMMABAK Springform pan, grey – IKEA

HEMMABAK Springform pan, grey. Make sure your next baking session is fun and hassle-free. This springform is a versatile kitchen assistant that helps you succeed with everything from cheesecake and quiche to deep-pan pizza.

Keywords: springform ikea