Jem og fix køleskab

Vinkøleskabe til lave priser – se udvalget i jem & fix

Pas godt på de dyre dråber med et vinkøleskab fra jem & fix. Vi har vinkøleskabe til alle behov uanset hvor stor din vinsamling er.

Restsalg for udgående varer | En god handel hos jem & fix

I jem & fix er vi kendt for at have branchens laveste priser, og her i vores kategori med varer, vi har i restmarked, har du mulighed for at spare endnu …

Restmarked – find masser af gode tilbud her. Stort udvalg af udgåede vare til gode priser. Gør en god handel her.

Osram LED T26 E14 4 W – Jem & Fix

Osram LED T26 E14 4 W | jem & fix

Hobbyartikler til de kreative. Har du kreative hænder og er vild med små projekter? Så er du kommet til det rette sted. Hos jem & fix kan der købes …

Osram LED-pære med T26 form. Det er en kompakt pære, som bruges til fx køleskab eller symaskine. Med E14 sokkel og bruger 4 W. En tidligere 40W glødepære. Køb den her hos jem & fix.

Alt i campingudstyr til lave priser – Jem & Fix

Alt i campingudstyr til lave priser | jem & fix

12. maj 2016 — Party Cooler udendørs køleskab i et flot design i rustfrit stål-look. Party Cooler har digitalt display og de medfølgende hjul gør den let at …

Find alt hvad du har brug for af campingtilbehør hos os til uhørt lave priser. Lige fra elektronisk luftpumpe til kølebokse. Køb online.

Køleboks grå/hvid 23 liter – 12 V – Jem & Fix

Køleboks grå/hvid 23 liter – 12 V | jem & fix

Køleboks i grå/hvid med et rumfang på 23 liter, der er en passende størrelse til en camping eller picnictur. Boksen bruger 12 V-strømforsyning med en effekt på 48-60 W, der kan køle ned til 17 grader under den omkringliggende temperatur. Køb her i jem & fix.

Plast1 Airtight bokse m/låg 4 stk. | Køb madkasser i jem & fix

Sæt med 4 stk. gennemsigtige bokse i forskellige størrelser, der kan bruges i køleskab, fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Ideel til madrester. Køb bokssæt i jem & fix.

Boligindretning – få masser af idéer i jem & fix

Er du på udkig efter ny inspiration til indretningen derhjemme? I jem & fix finder du masser af spændende boligartikler til lave priser

Osram parfumepære E14 – 15 W – Jem & Fix

Osram parfumepære E14 – 15 W | jem & fix

Osram parfumepære til brug, hvor der er lidt plads fx køleskabet eller symaskine. Pæren har en E14 sokkel og bruger 15 W. Den giver et varmt hvidt lys. Køb den her hos jem & fix.

Hobby artikler – stort udvalg til lave priser – Jem & Fix

Hobby artikler – stort udvalg til lave priser | jem & fix

Mangler du lærred til at male på eller måske maling til at male med? Så find masser af forskellig maling, lærred mv. til lave priser her.

Lunkne øl? Få det nu fixet! Et… – jem & fix Danmark – Facebook

Keywords: jem og fix køleskab, udendørs køleskab jem og fix