Ikea kuvertlagen

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå, 140×200 cm – IKEA

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, hvid, 180×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå, 140×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld. Naturmaterialer, der er åndbare og leder fugt bort, så du kan sove godt hele natten. Sengetøjet af tætvævet, fin tråd er ekstra holdbart og blødt.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, hvid, 90×200 cm – IKEA

I IKEA i dag bruger vi mere og mere genanvendt bomuld og stræber efter at sikre, at al den nye bomuld, vi bruger, er dyrket og produceret med færre pesticider …

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, hvid, 90×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld. Naturmaterialer, der er åndbare og leder fugt bort, så du kan sove godt hele natten. Sengetøjet af tætvævet, fin tråd er ekstra holdbart og blødt.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå, 90×200 cm – IKEA

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå, 180×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå, 90×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld. Naturmaterialer, der er åndbare og leder fugt bort, så du kan sove godt hele natten. Sengetøjet af tætvævet, fin tråd er ekstra holdbart og blødt.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, hvid, 140×200 cm

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, hvid, 140×200 cm – IKEA

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, hvid, 140×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld. Naturmaterialer, der er åndbare og leder fugt bort, så du kan sove godt hele natten. Sengetøjet af tætvævet, fin tråd er ekstra holdbart og blødt.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå/grøn, 160×200 cm

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå/grøn, 160×200 cm – IKEA

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå/grøn, 160×200 cm Den tætte percalekvalitet og den fine tråd af bomuld/lyocell gør overfladen glat og uimodståeligt blød. De naturlige materialer er åndbare og fugtabsorberende, så du får optimal komfort og en fredfyldt søvn.

Lagner – Find dit nye lagen her – Stort udvalg – IKEA

Lagner – Find dit nye lagen her – Stort udvalg – IKEA

Her finder du et stort udvalg af lagner i høj kvalitet. Vælg mellem mange forskellige farver og størrelser her på siden.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, hvid, 180×200 cm – IKEA

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, hvid, 180×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld. Naturmaterialer, der er åndbare og leder fugt bort, så du kan sove godt hele natten. Sengetøjet af tætvævet, fin tråd er ekstra holdbart og blødt.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, mørkeblå, 140×200 cm

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, mørkeblå, 140×200 cm – IKEA

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, mørkeblå, 140×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld. Naturmaterialer, der er åndbare og leder fugt bort, så du kan sove godt hele natten. Sengetøjet af tætvævet, fin tråd er ekstra holdbart og blødt.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå, 180×200 cm – IKEA

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå, 180×200 cm Køligt og blødt lagen vævet med et højt trådtal af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld. Naturmaterialer, der er åndbare og leder fugt bort, så du kan sove godt hele natten. Sengetøjet af tætvævet, fin tråd er ekstra holdbart og blødt.

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå/grøn, 90×200 cm

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå/grøn, 90×200 cm – IKEA

ULLVIDE Kuvertlagen til topmadras, grå/grøn, 90×200 cm Den tætte percalekvalitet og den fine tråd af bomuld/lyocell gør overfladen glat og uimodståeligt blød. De naturlige materialer er åndbare og fugtabsorberende, så du får optimal komfort og en fredfyldt søvn.

Keywords: ikea kuvertlagen